tisdag 11 mars 2008

Love Love Love Yeah

.


På lördag kör vi till 04 på Kalmar, titta gärna förbi och dansa med oss! Öppnar först vid 23, så gott om tid till förfest.

Annars sitter vi mest och letar upp ny musik, Livets Vatten, om det vore i flytande form. Men det är det ju inte, utan istället tryckvågor i luften, så Livets Vågor kanske? Istället för Eau de Vie - Vagues de Vie. Fast Eau de Vie är ju jävligt fint det med, dessutom går de två svinbra ihop, så kanske ett besök hos Systembolaget först, sen hem för att sedan komma till oss?

Hursomhelst, inför fredagen vill jag bara få ur mig ett litet tips. Inspirerad av Marco Passaranis och Franciscos set på Panorama Bar i februari, blir det mycket italo just nu. Sen så är det ju alltid mycket Radio Slave.

Vad har då dessa gemensamt?
Ja, Gino Soccio kanske?

Även om mannen ifråga varken är italienare (utan fransk kanadensare) eller strikt talat gör italo disco. Men det är nära nog. Dessutom har hans otroligt fina "Remember" - listad som all time topp tio av Marcel Dettman - remixats av Serge Santiágo, ursprungligen ena halvan av Radio Slave.
Alltså.
Italo -> Gino Soccio = Nästan italo -> Remember -> Serge Santiágo -> Radio Slave.

Så bra!

Gino Soccio - Remember [Atlantic]

Sen kommer Serge Santiágo-duben, som precis som hans här på bloggen tidigare nämnda edit på Baciottis "Black Jack", svänger som tusan!

Gino Soccio - Remember (Lost & Found Dub) [Arcobaleno Records]

Fridens
/F

Inga kommentarer: